غذای گیاهی

یاد بگیرید که چگونه بهترین لوبیاهای آسان را از ابتدا یا با دستورالعمل هایی برای اجاق گاز، آرام پز و حتی قابلمه های فوری درست کنید. لوبیای خشک را بشویید و مرتب کنید و هر گونه زباله را از بین ببرید. در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با آب به اندازه ای بپوشانید که 2 اینچ بالای لوبیا باقی بماند. لوبیا چیتی معمولاً جنوبی نیست، اما اجازه دهید به شما بگویم، ما واقعاً آنها را در جنوب دوست داریم. مادرم اغلب در روزهای شلوغ خانه یک قابلمه حبوبات می‌خورد و به آنها اجازه می‌داد تا زمانی که روزش را می‌گذراند، کاملاً بپزند.

غذای نونی

بیکن را بپزید تا در تابه ترد شود، سپس از ماهیتابه خارج کنید و یک قاشق غذاخوری از چربی خرد شده را برای پختن سبزیجات نگه دارید. وقتی حبوبات در قابلمه تمام شد، در صورت تمایل می توانید تکه های رزرو شده را در آخر هم بزنید. یک پوند لوبیا خشک را با پنج فنجان آب بپوشانید. لوبیاهای خشک را با مواد الهام گرفته از مکزیک مانند فلفل چیلی، پودر چیلی و زیره چاشنی کنید. شما می‌خواهید این دستور غذا را برای لوبیا چیتی تند به سبک مکزیکی نشانه‌گذاری کنید—شما بارها و بارها به آن باز خواهید گشت. این لوبیا چیتی غذایی خوشمزه و مقرون به صرفه است.

شام چی بپزم

لوبیا چیتی به طور طبیعی سرشار از کربوهیدرات است، به این معنی که آنها کتو دوست نیستند. تعداد پیام های متنی ارسال شده بین NC، TN و KY واقعا شگفت انگیز است. این آخر هفته من و دوست دختر کالج قدیمی ام در حال بالا رفتن از کوه LeConte هستیم که 5 مایلی مستقیم به آسمان است.
اگر می خواهید از دیگ یا آرام پز خود استفاده کنید، همه چیز را در آرام پز بریزید و به مدت 7 تا 8 ساعت با حرارت ملایم بپزید. در این مورد نیازی به شیرجه نیست. فقط به خاطر داشته باشید که بافت دانه متفاوت خواهد بود.

غذای گیاهی

ما می دانیم که این برای همه واقع بینانه نیست، بنابراین برای کسانی که ترجیح می دهند از فروشگاه خرید کنند، یک توصیه نام تجاری ارائه می دهیم. اگر تصمیم دارید آن را امتحان کنید به ما اطلاع دهید. برای مواقعی که از قبل برنامه ریزی نکرده اید، برخی از خوانندگان موفقیت خود را با استفاده از روش خیس کردن سریع گزارش کرده اند. من از مفصل هاک استفاده می کنم که در واقع مفصل ساق پا است. همچنین می توانید از برش های دیگر گوشت خوک دودی یا حتی بوقلمون دودی استفاده کنید.
ممکن است شما لوبیاهای خود را پخته باشید و هرگز آنها را به طور کامل نپزیدید – و سپس نمک را مقصر دانستید. حقیقت این است که حتما یک لوبیا کهنه خورده اید. حبوبات ماندگاری طولانی دارند – اما برای همیشه دوام ندارند. حبوبات را در حدود 2 سال استفاده کنید. اگر در عرض یک سال استفاده شوند بهتر هستند. لوبیا و نان ذرت یکی از لوازم اصلی خانه من بود که در اعماق جنوب بزرگ شده بودم.

خوراک لوبیا

لوبیا چیتی از سینه و دنده های باربیکیو گرفته تا کاسه نان ذرت بخارپز شده، یک غذای جانبی عالی برای بسیاری از غذاها است. گاهی نصف آنها را برای بعد فریز می کنم یا لوبیا پخته درست می کنم. لوبیا چیتی را در یک کاسه بزرگ با آب بپوشانید. حبوبات را به مدت 4 ساعت خیس کنید و هر 30 تا 45 دقیقه آب آن را عوض کنید.

غذای دانشجویی

به مدت 1 ماه در فریزر نگهداری می شود. اگر می خواهید زمان پخت را تسریع کنید، می توانید از زودپز برای تهیه این دستور استفاده کنید. توصیه می کنیم از این دستور غذا به عنوان راهنمای زمان استفاده کنید.
اینها فقط لوبیا چیتی هستند که شما با الهام از مکزیک درست کرده اید. پیازها را قبل از اضافه کردن تفت داده شده اضافه کنید (البته پیازها را می توان از قبل در مایکروویو پخت). من 20 سال پیش شروع به اضافه کردن پیاز کردم. به هر حال، من می خواهم بدانم چگونه آن را به فلفل قرمز تبدیل کنم؟ میدونی احمقانه است؟ اما تا به حال هرگز به انجام آن فکر نکرده بودم. با عرض پوزش برای طولانی شدن داستان، من فقط شوکه شدم.
غذای ساده

دیدگاهتان را بنویسید